Παραστάσεις, ακροάσεις, σεμινάρια, μαθήματα και νέα για το χορό στην Ελλάδα.

20.5.10

Ομάδα Χορού Κει Φυσά - Speedfate

PHOTOspeedfate

Η ομάδα χορού "Κει Φυσά", μετατρέπει τη θεατρική σκηνή σε τρισδιάστατο κινηματογράφο του 1930. Μέσω μίας βουβής μαυρόασπρης ταινίας εξελίσσεται ένα ριψοκίνδυνο παιχνίδι που σατιρίζει τα reality και τα τηλεπαιχνίδια του σήμερα. Το έργο "Speedfate" σχολιάζει την παράλογη ανάγκη του να πετύχει κανείς overnight success και η επιθυμία να ολοκληρώσει αυτή την επιτυχία δημοσίως, και συνήθως, με τον πιο εξευτελιστικό τρόπο. Για να πετύχει τη μαγεία της αντικέ, μαυρόασπρης εικόνας, η Κει Φυσά έχει συγκεντρώσει μία ομάδα καλλιτεχνων (σε κοστούμια, φώτα, μακιγιάζ) για να "ξεπλύνει" τη σκηνή από κάθε ίχνος χρώματος.
 
Μέρος Α'
Συνομιλίες
Στη χορογραφία συντελούν η χειρονομία, η δύναμη των υποομάδων στο χώρο, η ενότητα της ομάδας και η λεπτομερής κίνηση ενός χορευτή.
Η κίνηση χρησιμοποιείται σαν εκδήλωση καθημερινής κατάστασης: βαριέμαι, εξαρτώμαι-εξαρτώ, κινούμαι μηχανικά, εντάσσομαι σε ομάδες, σχολιάζω.
Χορογραφία: Νατάσσα Αβρά
Χορεύουν: Σταυρίνα Πασχαλάκη, Ντέμη Χατούπη, Ιωάννα Ζυμαρίτη, Κάντια Χαρδαλιά
και οι: Λένα Στεφάνου, Αγγελίνα Χατζηαθανασίου, Νάγια Ξάξα, Παναγιώτης Κούστας, Λίνα Αβρά, Μαριέττα Ευαγγελινίδου, Χρυσούλα Χούτου, Λήδα Βελέντζα, Κωνσταντίνα Λάμπη, Ολίνα Τσιτσοπούλου.
Μουσική: Beatles, Bach, Randy Newman
 
Μέρος B'
Speedfate
3D
Not In Color
Εμπνευσμένο από το βουβό κινηματογράφο, τον κόσμο των reality και τα τηλεπαιχνίδια, το Speedfate είναι ένα μαύρο παραμύθι με τρεις γυναίκες που προκαλούν τη μοίρα τους περνώντας μια σειρά από δραματικά επικίνδυνες δοκιμασίες. Είναι ένα ατμοσφαιρικό παιχνίδι που φτάνει στα πιο σκοτεινά μονοπάτια της επιθυμίας.
Πόσο χαμηλά μπορεί να σε παρασύρει το κυνήγι του έρωτα, της δύναμης και της ομορφιάς; Τί είσαι διατεθειμένος να υποστείς για να κερδίσεις;
 
Σύλληψη/Ιδέα: 'Ολγα Τζίμου, Μαρία Πουλάδα, Ελίνα Λογαρίδου
Χορογραφία: Ελίνα Λογαρίδου, Μαρία Πουλάδα, Ελίνα Παπαδοπούλου, Νατάσσα Αβρά
Συμμετέχουν: Δημήτρης Πολίτης, Αγγελική Σταύρου, Ισαβέλλα Καραμολέγκου, Κατερίνα Παγιατάκη, Βάλια Νασιοπούλου και ο μικρός Γιάννης Λέντζος.
Κατασκευή Σκηνικών: Χρήστος Λαζαράκης
Κοστούμια: Νάσια Παπαδοπούλου-Poth
Μακιγιάζ & Μαλλιά: Ματθαίος Αλλατσατιάνος
Πρωτότυπη μουσική: Εφη Πάνου
Φώτα: Ελευθερία Ντεκώ
Εικαστική επιμέλεια: 'Ολγα Τζίμου
 
Θέατρο Ήβη
Σαρρή 27, Ψυρρή
22/5 22:00
23/5 20:00
24/5 22:00
25/5 20:00

Τηλ. 210 3215 127, 210 3216 382
Είσοδος: €18, €12 (φοιτ.)

www.keifyssa.co.uk