Παραστάσεις, ακροάσεις, σεμινάρια, μαθήματα και νέα για το χορό στην Ελλάδα.

22.10.09

DecaDance

Η στήλη DecaDance, της συντάκτριας Nadiezda Stroutskova στο μηνιαίο free περιοδικό VELVET, που ασχολείται με θέματα σχετικά με τον Χορό / Περφόρμανς. μπήκε στο δεύτερο χρόνο της!..και απέκτησε το δικό της ηλεκτρονικό σπίτι !!

Σας προσκαλούμε λοιπόν στο www.decadance-velvet.blogspot.com όπου μπορείτε να βρείτε όλα τα παλαιότερα αλλά και τα τρέχοντα άρθρα.

Σκέψεις και σύντομες έρευνες για θέματα που απασχολούν αυτό το χώρο, παρουσιάσεις φεστιβάλ, καλλιτεχνών, παραστάσεων από την Ελλάδα και το διεθνή χώρο, είναι μερικά από αυτά που απασχολούν τη στήλη. Ενταγμένα σε ένα πλαίσιο προσιτό και κατανοητό στο ευρύτερο κοινό, ειδικότερα σε ένα εναλλακτικό, νεανικό, πολύπλευρο κοινό, όπως αυτό στο οποίο απευθύνεται το VELVET.

Στόχος είναι να έρθουν περισσότεροι άνθρωποι σε επαφή με αυτή την -κάπως παρεξηγημένη και παραμελημένη- μορφή τέχνης, της οποίας συχνά η εικόνα είτε ‘βαραίνει’ και διαστρεβλώνεται από αντίστοιχα άρθρα άλλων εντύπων ή τηλεοπτικών εκπομπών, είτε περιορίζεται σε μια πολύ στενή και καθόλου ρεαλιστική εγχώρια πραγματικότητα.. Επίσης να στηρίξει τους νέους καλλιτέχνες του είδους που έχουν ‘πραγματική’ ανάγκη από υποστήριξη..

Το VELVET είναι ένα ανεξάρτητο μηνιαίο free περιοδικό ευρείας κυκλοφορίας, το οποίο κερδίζει ολοένα και μεγαλύτερο αναγνωστικό και υποστηρικτικό κοινό, συμμετέχει ενεργά στο εναλλακτικό τοπίο της Αθήνας με διοργανώσεις πάρτι, events και συναυλιών (βλέπε VELVET Festival κλπ.) αλλά και της επαρχίας με το VELVET BUS και την υποστήριξη καλλιτεχνών από όλη τη χώρα !

Μπορείτε να βρείτε ολόκληρο το VELVET σε ηλεκτρονική μορφή, πληροφορίες και τα σημεία διανομής του εδώ www.velvetmagazine.gr

Το VELVET στο myspace www.myspace.com/velvetmagazine

via Nadiezda Stroutskova / DecaDance