Παραστάσεις, ακροάσεις, σεμινάρια, μαθήματα και νέα για το χορό στην Ελλάδα.

22.4.09

Athens Fringe Festival

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους από εσάς έχουν έως τώρα καταθέσει επίσημα τις αιτήσεις συμμετοχής τους στο Athens Fringe Festival. Υπενθυμίζουμε ότι η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι η 27η Απριλίου, ημέρα Δευτέρα. ‘Οσοι, λοιπόν, δεν έχετε δηλώσει, σπεύσατε καθώς θα τηρηθεί μια σειρά προτεραιτότητας όσον αφορά στον τρόπο που θα μοιραστούν οι χώροι και οι ημερομηνίες.
Η συμμετοχή των θεατρικών ομάδων στο Athens Fringe εξασφαλίζει αυτόματα τη συμμετοχή τους και στο Pocket Theatre. Πρόκειται για το διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ που συνδιοργανώνεται με το Μικρό Πολυτεχνείο. Το Pocket Theatre θα διεξαχθεί απ’τις 9 έως τις 14 Ιουνίου στο ArtHouse (Κωνσταντινουπόλεως 46) και η ομάδα που θα κερδίσει το πρώτο βραβείο θα ταξιδέψει στο επόμενο Edinburgh Fringe.
Οι καλλιτέχνες που δηλώνουν συμμετοχή στο Athens Fringe μπορούν να ενταχθούν στις ομάδες εργασίας του σεμιναριακού κύκλου “Fringe’em”all 7x7”. Το 7χ7 θα λάβει τόπο στην Τεχνόπολη και σε άλλους συνεργαζόμενους χώρους με καθημερινά workshops ειδικά σχεδιασμένα απ’τους καθηγητές του Μικρού Πολυτεχνείου υπό την γενική καθοδήγηση της δραματουργού και εμψυχώτριας Ελλάδας Ευαγγέλου. Την Κυριακή 21 Ιουνίου, τελευταία μέρα του Athens Fringe, οι ομάδες θα παρουσιάσουν το αποτέλεσμα της συλλογικής τους δουλειάς στην Τεχνόπολη. Το 7χ7 έχει επιπλέον κόστος 40 ευρώ ανά συμμετέχοντα.

Εκτός από τις εγκαταστάσεις της Τεχνόπολης στο Γκάζι υπάρχουν μέχρι στιγμής 12 ακόμη συνεργαζόμενοι χώροι οι οποίοι προσφέρονται ήδη για πρόβες ή ακόμη και παραστάσεις! Για να δείτε αυτούς του χώρους ακολουθήστε το link:
http://tinyurl.com/dz7tjf

Περιμένουμε τις αιτήσεις όπως πάντα στο fringe@sinthesis.gr
για οποιαδήποτε πληροφορία, παρακαλώ επικοινωνείστε:

Χαρά Ιωάννου
hara@sinthesis.gr
210-3390447

http://www.sinthesis.gr/fringe