Παραστάσεις, ακροάσεις, σεμινάρια, μαθήματα και νέα για το χορό στην Ελλάδα.

3.1.09

Πάμε Πλατεία

Την Τρίτη 29/12 πραγματοποιήθηκε στον Κρατήρα συνάντηση χορευτών, χορογράφων και άλλων ενδιαφερομένων με θέμα την πρωτοβουλία Πάμε Πλατεία. Η αρχική ιδέα ήταν να συζητηθεί η δημιουργία χορευτικών-χοροθεατρικών performances με κεντρικό θεματικό άξονα τα τελευταία γεγονότα και τις πολιτικοκοινωνικές προεκτάσεις τους. Η πρόταση αυτή στάθηκε αφορμή να συζητηθούν ζητήματα περαιτέρω δραστηριοποίησης και διαμαρτυρίας των εμπλεκομένων στο χώρο του χορού. Συμφωνήθηκε να ανανεωθεί το ραντεβού για τις 6/1, ημέρα Τρίτη, στις 13:00 στην οδό Πλαταιών 10, Μεταξουργείο( 1ος όροφος),
ούτως ώστε να συγκεντρωθεί όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος και μέσα από γόνιμη συζήτηση να τεθούν προτάσεις και να αποφασιστούν δράσεις.
Έχει μεγάλη σημασία να είμαστε όλοι εκεί και είναι ευθύνη καθενός από μας- εφόσον αποφασίζει να συμμετέχει στη διαδικασία-να ενημερώσει όσο πιο πολύ κόσμο γνωρίζει για τη συνάντηση αυτή. Ας γίνει αντιληπτό ότι, καθώς δεν υπάρχει ακόμα μεγάλη εμπειρία ούτε τα μέσα για την προώθηση τέτοιων καλεσμάτων, θα χρειαστεί να βοηθήσουμε όλοι ώστε η κίνηση αυτή να έχει μεγάλη ανταπόκριση.

via Ιωάννα Τουμπακάρη