Παραστάσεις, ακροάσεις, σεμινάρια, μαθήματα και νέα για το χορό στην Ελλάδα.

24.11.09

Πρόσληψη δασκάλου χορογραφίας στη Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης

Η Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης (ΚΣΟΤ) προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετάσχει στη διαδικασία επιλογής για την πρόσληψη ενός δασκάλου χορογραφίας ο οποίος θα απασχοληθεί σε εβδομαδιαία βάση στα επαγγελματικά τμήματα της Σχολής.
 
Στο πλαίσιο της απασχόλησης του, ο επιλεγείς υποψήφιος θα κληθεί να συμβάλλει στην εκπαίδευση, παρακολούθηση και αξιολόγηση των σπουδαστών σύμφωνα με τις γραμμές που ορίζονται από την υπεύθυνη του μαθήματος της χορογραφίας, συνεργάτη-καθηγήτρια της Σχολής, Αθηνά Βάχλα σε συνεργασία με τη χορογράφο Gill Clark.
 
Ο ιδανικός υποψήφιος οφείλει:
·        Να διαθέτει υψηλό επίπεδο γνώσης και εμπειρίας στο εν λόγω αντικείμενο (μεταπτυχιακοί τίτλοι θα συνεκτιμηθούν)
·        Να είναι επικοινωνιακός και ανοιχτός στην επαφή του με τα παιδιά
·        Να είναι σε θέση να εργαστεί ομαδικά και να αντεπεξέλθει των καθηκόντων του αποτελεσματικά υπό συνθήκες πίεσης και χρονικών περιορισμών
 
Παρακαλούμε κάθε ενδιαφερόμενο να αποστείλει πλήρες βιογραφικό σημείωμα, επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος (μέχρι 500 λέξεις), καθώς και μια περιγραφή μαθήματος χορογραφίας για προχωρημένους, διάρκειας 90’ λεπτών (1 ½ ώρα).
 
Η υποβολή των παραπάνω έχει οριστεί να λήξει στη 11 Δεκεμβρίου 2009. Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν να συμμετάσχουν στη δεύτερη φάση της επιλογής –τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν στις 18 Δεκεμβρίου- θα κληθούν να παραδώσουν μάθημα διάρκειας 30’, σε σπουδαστές του Β’ ή Γ’ έτους, στις 22 Δεκεμβρίου. 
 
 
Διεύθυνση αποστολής δικαιολογητικών:
 
Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης
Ομήρου 55
106 72 Αθήνα
 
Τηλ: 210 36 12 263